Po raz kolejny zawodnicy Cooking Clash’a otrzymają wyróżnienie w kategorii profesjonalistów!

A oto i jury!

kuba korczakKuba Korczak – szef kuchni, doradca kulinarny, pasjonat i poszukiwacz smaków. Od ponad dekady dzieli się swoim doświadczeniem, prezentując regionalne i nieodkryte polskie smaki. Tworząc autorskie połączenia i serwując zaskakujące smakiem kompozycje, poszerza świadomość konsumencką swoich gości. Ekspert kulinarny stacji TVN 24 i wykładowca trójmiejskiej Akademii Kulinarnej Fumenti. Wieloletni działacz Slow Food Polska. Członek Polskiej Akademii Smaku. Gotował w najciekawszych restauracjach w kraju oraz w Grecji, gdzie spędził część swojego życia. Pomysłodawca innowacyjnego, projektu kulinarnego food for friends oraz rodzinnego festiwalu GOOD FOOD FEST!

tytusTytus Krasowicki – mistrz kuchni meksykańskiej z 12-letnim doświadczeniem. Współpracował z wieloma restauracjami m.in. Casa Valdemar, Bistro de Paris, Porto Praga. Był szefem kuchni w Zorba, Soprano, Apetyt Architektów, Spoco Loco, a przede wszystkim Warsaw Tortilla Factory, gdzie poznał i pokochał kuchnię meksykańską. Występuje w kąciku kulinarnym ‘Pytanie ma śniadanie” w TVP2 oraz prowadzi tematyczne audycje o „Ostrości w kuchni” w radio Czwórka. Przygotowywał posiłki dla wielu znanych osobistości z kraju i ze świata, m.in.: Aleksandra Kwaśniewskiego, Aleksandra Gudzowatego, Jerzego Urbana, Ewy Bem, Kasi Kowalskiej, Joe Cocker, Erykah Badu i innych… tym razem Wy ugotujecie dla niego! Tytusa widelczyk współdecyduje o nagrodzie profesjonalistów!

marcin molikMarcin Molik – gotowanie ma we krwi  W słowach i ocenie bywa brutalny, za to dostać od niego widelczyk to prawdziwe wyróżnienie! Kulinarnie wyżywał się m.in. w: Rondo Royal, Skandal Bistro, Norma, Rumburak, Atelier Amaro staż, By the Way, Sheraton, Nei Fiori, Baraboo, Bistro Sfera, Holiday Inn, uczy z Jakubiakiem… tablicy zabraknie… Marcin będzie tam dla Was drodzy zawodnicy!